Web Analytics

Buci thotë se ka ndodhur çudia më e madhe brenda shtëpisë, ja për çfarë e ka fjalen

Konkurrenti i Big Brother VIP Kosova, Buci i ka pyetur banorët e tjerë se – “Cila është çudia më e madhe në shtëpi?”.

Por, Buci nuk ka pritur për përgjigjen e banorëve, dhe ka dhënë vet një të tillë.

“Çudia më e madhe brenda shtëpisë është se Santi dhe Shqipja po e kalojnë shumë mirë”, ka thënë ai.

Dëgjojeni deklaratën e tij të plotë si dhe reagimin e Santianës, duke ndjekur videon në linkun e mëposhtëm./Klanksovoa/

Shiko videon:

Nga rubrika