Web Analytics

Çfarë bëri Mona Ismaili për të bijat e që ju nuk e dinit?

Mona Ismaili prej disa vitesh ka kaluar në botën tjetër, por vazhdon të mbahet në mend e të përmendet.

Emri i saj përmendet sidomos në estradë, mes njerëzve të cilët e njohën Monen dhe përpjekjen e saj të vazhdueshme për ti shndërruar të bijat në yje.

Dhe, Mona Ismaili falë talentit, bukurisë së vajzave dhe angazhimit të pakursyer të saj, ja doli që të bijat ti vendosë në pozita tejet të lakmueshme në skenën muzikore shqiptare.

Mona Ismaili do të mbahet në mend si menaxherja e parë femër në estraden muzikore në vend./Kosovarja/

Nga rubrika