Web Analytics

Dhimbja e Ronaldos për të atin na i mbushi sytë me lot (Foto)

Të gjithë u përlotëm me lot gëzimi nga surpriza e bukur që i ati i bëri moderatorit Ronaldo Sharka brenda shtëpisë së “BBV” dhe më vonë me lot hidhërimi kur prindi i tij i dashur u nda nga jeta.

Kjo ishte një prej humbjeve më të mëdha e të dhimbshme për moderatorin, që pati fatin e mirë t’i kalonte me babain ditët e fundit të jetës së tij, pas daljes nga shtëpia e “Big Brother VIP”.

Ia ndjejmë dhimbjen në çdo lot, ndaj sërish u prekëm nga fjalët e ndjera të Ronaldos që na bënë t’i vlerësojmë prindërit nëse i kemi ende në jetë.

Telefonatat me të atin janë ato që i mungojnë më shumë Ronaldos, siç ka treguar në postimet e fundit.

“Në nisje dhe në fund të çdo dite, gjëja që më mungon më shumë janë thirrjet e këtij numri.

Më ka marrë malli bab”– janë fjalët e moderatorit.

Më pas, ai poston një foto të të atit duke i vizatuar mbi të një zemër.

Malli nuk shuhet kurrë, por kujtimet e tij të bukura me babain do të jetojnë përgjithmonë.

Si në këtë moment të gdhendur në memorien e Ronaldos, gjatë surprizës më të bukur në “BBV”:/Iconstyle/

Nga rubrika