Web Analytics

Do habitni, publikohet teksti në shqip i këngës fituese në Eurovision

Suedia zuri vendin e parë në “Eurovision 2023”.

Ky shtet u përfaqësua nga Loreen me këngën “Tattoo” e cila u mirëprit nga të gjithë pjesëmarrësit.

Për ata që duan ta dinë ky është kuptimi i këngës i përkthyer në shqip.

Tatu (Loreen: Tatoo) – Kënga fituese e ‘Eurovision 2023

Përktheu: Ridvan Bunjaku

Nuk dua të shkoj
Por, zemër, të dytë e dimë
Se kjo s’është koha jonë
Është koha të themi lamtumirë
Deri në takimin tjetër
Se ky nuk është fundi
Do të vijë një ditë
Kur do ta gjejmë rrugën tonë

[Para-refreni]
Violinat po luajnë dhe engjëjt po qajnë
Kur të rreshtohen yjet, aty më ke

[Refreni]
Jo, s’më interesojnë të gjitha
Se dëshiroj veç të më duan
Dhe më intereson veç ti
Më ngece si tatu

Jo, s’e kam dert dhembjen
Do të eci nëpër zjarr e nëpër shi
Veç për të t’u afruar
Më ngece si tatu

[Strofa 2]
Po rri lirshëm
Po e ruaj qetësinë
Ma ke zemrën në dorë
Mos ma humb, miku im
Veç atë e kam

[Para-refreni]
Dhe tash violinat po luajnë e engjëjt po qajnë
Kur të rreshtohen yjet, aty më ke

o, s’më interesojnë të gjitha
Se dëshiroj veç të më duan
Dhe më intereson veç ti
Më ngece si tatu

Jo, s’e kam dert dhembjen
Do të eci nëpër zjarr e nëpër shi
Veç për të t’u afruar
Më ngece si tatu

[Outro]
Më intereson veç dashuria
Oh oh oh
Më intereson veç dashuria
Më ngece si tatu.

Shiko videon:

Nga rubrika