Web Analytics

Do të befasoheni, banorët tregojnë kur kanë kryer marrëdhënie për herë të parë

Botuar nga: InfoKosova

Banorët e BBV3 gjatë një sfide në oborrin e shtëpisë kanë treguar se kur kanë kryer marrëdhënie për herë të parë.

Historitë e tyre ishin nga më të ndryshmet, biseda e plotë:

Ledjona: Sa vjeç isha kur ke bërë marredheniepër herë të parë? Diku tek mosha 17 vjeç.

Jul Deda: E lëvritur.

Ledjona: S’kam qenë e lëvritur sepse më ka kapur burri që kalama. Kur më prekte tek krahu, thoja “o Zot sa mirë”. Po ti Juli kur?

Jul Deda: Diku tek 18 vjeç.

Ledjona: Uuu ta kam futur.

Françeska: Unë kam qenë 19 vjeç dhe ka qenë nata kur jam fejuar.

Erjola: Mua më ka ardhur cikli për herë të parë 20 vjeçe dhe nuk e ndjeja anën hormonale të zhvilluar dhe në atë moshë jam detyruar të kem marrëdhënie, pasi më ka ardhur cikli. Por kur kam qenë e lidhur nuk mund të them që nuk e kam shijuar, për të rikuperuar vitet (qesh).

Roza: Unë pasi e bëra këtë gjë me të dashurin tim i them mamit sepse mami është shoqja ime e ngushtë dhe për faktin që ia thashë bleu tortë.

Jul Deda: Në çfarë moshe e ke ngrënë këtë tortë?

Roza: 18 e gjysmë.

Vesa: Unë në moshën 23-vjeçare.

Shiko videon:

Të FUNDIT