Web Analytics

Edhe Miranda Hashani me ndërhyrje, po duket si vajzë e re

Këngëtarja Miranda Hashani është një nga emrat e njohur të muzikës zbavitëse dhe asaj popullore.

E dashur dhe e preferuar nga një publik i gjërë, Miranda Hashani prej vitesh sjell këngë të bukura për adhuruesit e saj.

Këngëtarja është nënë e lumtur e dy fëmijëve, të cilët rrallë i ekspozon në rrjete sociale.

Ajo, ndonëse rrallë shfaqet në intervista, duket të jetë mjaftë e angazhuar dhe e lumtur me jetën e saj profesionale e private.

Në disa nga fotot e fundit, duket edhe më e re. Ndërhyrje me botox, filler, apo photoshop, e di veç Miranda./Kosovarja/

Shiko foton:

Nga rubrika