Web Analytics

Eshtë në lidhje me vajzën e tij Lotinën, por Mozzik dhe Luta ende nuk kanë raporte, kjo është dëshmia

Lidhja e Mozzikut dhe Lotinës cdo ditë e më shumë po zyrtarizohet.

Por një raport edhe nuk duket se është shumë i qartë.

Lutfi Haziri babai i Lotinës, nuk po e ndjëkë në “Instagram”, Mozzikun.

Edhe Mozziku në listën e ngushtë të përsonave që ndjekë nuk është Luftiu, babai i vajzës që dashuron.

Kjo ngjallë kurreshtjen e raportit mes reperit dhe politikanit të njohur.

Shiko foton:

Nga rubrika