Web Analytics

Familjarët e Kiarës kanë kërcënuar Zhaklinën?! Reagon Gent Hazizi: Dhe ti moj Zhak the diçka që…

Mbrëmjen e djehsme në “Post Big Borther VIP 2”, mes shumë diskutimesh, u cek sërish tema e “kërcënimit nga ana e familjarëve të Kiarës” dhe Zhaklina konfirmoi se ishte kërcënuar dhe tha se në publik kishte edhe njerëz të tjerë që e dëshmuan momentin e kërcënimit.

Opinionistja përmendi si shembull aktorin Gent Hazizi.

Ky i fundit, në një postim në Instastory, e mohoi një ngjarje të tillë dhe shkroi:

“Për të qenë korrekt si kam qenë gjithmonë dhe të kam dhënë të drejtë kur ke pasur të drejtë, në këtë rast, meqë më përmende dhe kam qenë prezent, (ajo) çka ka thënë tezja e Kiarës ka qenë:

“Si nuk the një herë një fjalë të mirë për këtë vajzë?”.

Zhaklina, e bëri repost në Instastory-n e saj dhe shkroi: “Po burri i tezes çfarë tha? Kemi edhe Diolën dhe Enin që mund ta konfirmojnë mjaft lëpive, Gento!”.

Loja e reposteve vijoi dhe Genti u shpreh: “Po duhet të kesh thënë diçka ti (emoji me shkelje syri), mbasi tha (tezja e Kiarës) kështu…

Tani, le të flasin dëshmitarët e tjerë të seancës”.

Akuzat për kërcënimin nga ana e familjarëve të Kiarës i bëri fillimisht Tea, në “Më lër të flas”, ku u shpreh se e kane kercenuar familjaret e Kiares.

Më pas, Zhaklina i konfirmoi në rrjetet sociale, duke shkruar: “E vërtetë”.

Nga rubrika