Web Analytics

Habit Blero, bën deklaratën e papritur për Linda Halimin

Botuar nga: InfoKosova

Akuza e Linda Halimit sa ishte në Big Brother, se Blero para disa viteve kishte tentuar ta ngacmonte duke e ftuar në dhomë hoteli është bërë virale.

Sigurisht Blero pasi doli e pa që kjo deklaratë ka bërë bujë duke e bërë të komentuar Linden.

Mirëpo, Blero thotë se e ka bërë të komentohet por për të keq andaj ai fal por nuk harron kurrë.

“Kur një njeri e ka mizën pas veshit fillon e argumenton dhe bërtet, kjo gjë nuk ndodhi me mua. Secili ka edukatën e vet deri ku do me shku , unë s’do kisha guxuar me shpik një gjë të tillë siç bëri Lindita.

Brenda mendova që kjo po e bën për lojë, për tu ngritur, por kur dola jashtë pashë që jo vetëm që nuk është ngritur por është ulur. Ajo e ka bërë për vemendje por kjo është një vemendje e keqe. Jam njeri që fal por nuk harroj kurrë”, deklaroi Blero.

Të FUNDIT