Web Analytics

Këtë moment të veçantë e kujton Shkurte Fejza nga martesa e djalit të saj

Shkurte Fejza e kujton një moment të veçantë nga martesa e djalit.

Njejtë si fejesat e martesat e fëmijëve të tjerë të këngëtarëve të estradës, edhe ajo e djalit të Shkurte Fejzes morri shumë vëmendje.

Këngëtarja e mirënjohur dhe familja e saj, organizuan një dasmë me të gjithë elementet përcjellëse.

Këngëtarja e ka thënë publikisht se dasma e të birit, ka qenë një nga ngjarjet më speciale në jetën e saj.

Dhe, këtë ngjarje nuk mund ta harroj lehtë Shkurte Fejza, andaj një moment e ka sjell sërish në vëmendje./Kosovarja/

Shiko foton:

Nga rubrika