Web Analytics

Kristi dhe Dea në pozicione pikante, banorët shkrihen së qeshuri

Një lojë shumë interesante është zhvilluar pasditen e sotme brenda shtëpisë së Big Brother VIP, teksa të gjithë banorët jashtë shkrirë së qeshuri.

Ndërkohë që Luizi lexonte instruksionet e lojës Efi, Krisit dhe Dea kanë qenë pjesëmarrësit dhe situate ishte padyshim komike.

Në fund mbetën Dea dhe Kristi ndërkohë që nuk munguar pozicionet piKante mes njëri-tjetrit.

Kujtojmë që dyshja është ngacmuar shpesh herë së bashku brenda shtëpisë ama asnjëri prej tyre nuk ka pranuar një pëlqim të mundshëm. Shiko videon:

Nga rubrika