Web Analytics

Ky është burri i tezes së Kiaras që thuhet se kërcenoi Tean dhe Zhakun

Pak ditë më parë, Tea Trifoni ka lëshuar akuza të forta sot kundrejt Kiara Titos.

Ajo tha në “Më lër të flas” se Kiara e ka kërcënuar me jetë bashkë me burrin e tezes, i cili sipas saj punon në Ministri.

Ndërkohë që Tea ka thënë se dëshmitare ka qenë Zhaklin Lekatari, ndonse duket se Zhaklina e ka aprovuar këtë duke treguar se është e vërtetë kërcënimi që i është bërë Teas.

Në një faqe Instagrami # që kanë shkruajtur për këtë kërcënim, Zhaklina ka komentuar: True! (E vërtetë)

Ndërkohë, burrin e tezes së Kiarës na e prezanton kryetari i bashkisë, në foton mëposhtë.

Shiko foton:

Nga rubrika