Web Analytics

Me këmbët e gjata, Gresa provokon e veshur me minifund

Estrada në Kosovë është e mbushur me emra të njohur, ku disa prej tyre janë bija e këngëtarëve të njohur.

Në këtë grup hyri edhe Gresa Behluli, e cila ka qenë e angazhuar në skenën muzikore për shumë vite.

Gresa është e njohur për prezencën e saj të theksuar në dasma, ku shpesh këndon bashkë me të ëmën, këngëtaren e madhe Shkurte Fejza.

Përveç talenteve muzikore, ajo shquhet edhe për linjat perfekte trupore dhe për këmbët e gjata, që shpesh bëjnë që veshja e saj të jetë provokative.

Me një stil të ndërlikuar, Gresa nuk heziton të provokojë duke veshur minifund, duke e bërë të qartë se ajo është një figurë e cila nuk heziton të ekspozohet dhe të shfaqë bukurinë e saj në mënyra të ndryshme.

Shiko foton:

Nga rubrika