Web Analytics

Nita Latifi zbulon se Zhaklina i ka dërguar voice-mesazhe

Nita dhe Zhaklina janë përplasur me njëra-tjetrën për vizitën e kësaj të fundit në Serbi.

Zhaklina e ka quajtur Nitën pseudo-këngëtare, pasi kjo e fundit e konsideroj marrëzi veprimet e saj.

Kësaj deklarate iu ka përgjigjur sërish Nita.

Ajo ka zbuluar se Zhaklina i ka dërguar shumë voice-mesazhe plot agresivitet dhe frustrim.

Këngëtarja nga Kosova, tha se nuk e sheh të arsyeshme të merret sërish me të pasi mesazhin e vërtetë e mori nga shumë shqiptarë.

Duket se përplasjet e tyre nuk kanë me u ndalë edhe në vazhdim.

Shiko foton:

Nga rubrika