Web Analytics

Olta, Tea dhe Zhaku i “përvishen” Kiarës: Shfrytëzon Luizin, materialiste do të dali si e mirë

Post BBV ka ringjallur edhe njëherë debatet e banorëve që duket se nuk kanë ndërmend ti japin fund as pas mbarimit të reality show-it.

Kanë qenë Zhaklina, Olta dhe Tea që kanë vënë Kiara Titon me shpatulla pas murit.

“Jam e kulluar”, tha Kiara duke nxitur Oltën të shpërthej.

“A je e kulluar, ti je bashkëfajtore me atë që i thotë fjalët e urta, nëse i pranon.

Nuk dua të dal vajza e mirë e kulluar, ajo do të dali m mish e me shpirt vajza e mirë dhe e kulluar.

Luanesha jote, eshtë një nga ata që të ka shfrytëzuar për famën që ka marrë.

Ketë e thotë gjithë Shqipëria kjo e kulluara, je materialiste, nuk të bën unaza në gisht.”, tha Olta.

”Po fytyrën tënde”, ishte pyetja që i bëri Zhaku disa herë dhe nuk mori asnjë përgjgije.

Më pas tema e kërcënimit ndaj Teas dhe Zhakut ku Kiara ka thënë se do shihen në gjyq për shpifje.

Nga rubrika