Web Analytics

Prishja e Luizit me shokët e vjetër? Përgjigja e ‘dyshimtë’ e njërit prej tyre

Prej disa ditësh është duke u përfolur në rrjet prishja e marrëdhënies së Luizit me miqtë e vjetër të tij.

Dy prej tyre ishin mbrëmë në koncertin e Ejllit në Gjakovë, mirëpo jo me ftesë të tij.

I pyetur nga Prive, Meridian Ramçaj, një prej zërave më të zjarrtë deklaroi se ftesën për event e ka marrë nga Atdheu.

‘Nuk jam në backstage (prapaskenë) sepse më ka ftuar Atdheu dhe dua ta shijoj jashtë Big Brotherit që ka mbaruar’, u shpreh ai mes tjerash.

Meridiani e mohoi që nuk kanë kontakt me Luizin mirëpo la të nënkuptohet se disa gjëra mund t’i jenë transmetuar gabim atij në këto ditë pas daljes.

Ramçaj u pyet edhe për heqjen nga Instagrami i Luizit të tij dhe dy shokëve të tjerë për një ditë gjatë javës, zhvillim ky që pushtoi portalet.

Nga rubrika