Web Analytics

Sabriu shumë kujt i thotë loçka jeme , mirëpo kjo është loçka e zemrës së tij

Sabri Fejzullahu, ikona e muzikës shqiptare, artist i kompletuar në të gjitha aspektet.

Ai i ka kënduar shumë kujt, i ka dedikuar e ledhatuar me fjalë më të ëmbla njerit përreth dhe jo vetëm.

Por, loçka e zemrës së tij padyshim është Nera, bashkëshortja e tij.

Cifti simpatik nuk hezitojnë aspak t’ia shprehin dashurinë njëri tjetrit edhe në rrjete sociale me fjalë zemre si kjo që po shihni më poshtë:/Kosovarja/

Shiko foton:

Nga rubrika