Web Analytics

Shtatzënë për here të parë, Mikela publikon foto në bikine dhe tregon barkun e fryrë

Mikela Pupa, e cila është në pritje të herës së parë të një vajze, ka filluar të ndajë momente të bukura të shtatzënisë së saj.

Pushimet në bregdet i kanë dhënë mundësinë të publikojë disa foto në bikini, duke treguar barkun e saj të fryrë dhe të rrumbullakosur.

Ajo shfaqet e shkëlqyer, duke e pasur nurin që shtatzënia ia jep.

Ky moment ka mbërritur në një kohë të përshtatshme për të ndarë gëzimin e pritjes me ndjekësit e saj në rrjetet sociale.

Shiko foton:

Nga rubrika