Web Analytics
E martë, 28 Maj, 2024
16.9 C
Pristina

Si rrallë herë, Zanfina publikon foto krah babait të saj

Në një moment të rrallë që kap vëmendjen e publikut, Zanfina Ismaili ka ndarë me ndjekësit e saj një foto të ndjeshme bashkë me babain e saj.

Disa ditë më parë, motrat Ismaili shprehen nostalgjinë për nënën e tyre me fotografi dhe fjalë emocionuese.

Por, Zanfina nuk e ka harruar të përshëndesë dhe të nderojë edhe praninë e babait të saj.

“Urime ditëlindja babi,” shkruan ajo në postimin e saj.

Rexhep Ismaili, i njohur si babai i këngëtareve Adelina dhe Zanfina Ismaili, si dhe i motrës së tyre Emës, ka qenë një figurë e rëndësishme në jetën e tyre. Megjithëse emri i tij nuk është shumë i njohur në media, ai është një prezencë e rëndësishme në jetën private të tyre, duke preferuar të qëndrojë larg vëmendjes së mediave.

Ky moment i publikimit të një fotoje bashkë me babain e saj tregon një moment të veçantë për Zanfinën, duke shfaqur edhe një dimension më intym të jetës së saj në rrjetet sociale.

Shiko foton:

Të fundit