Web Analytics

Suedia fituese e ‘Eurosong 2023’, ja në cilin vend u radhit Shqipëria

Mbreme ishte finalja e ‘Eurosong 2023’.

Fituese e edicionit të 67-të u shpall Suedia.

Albina dhe familja Kelmendi me ‘Duje’ janë votuar me 17 vota të jurisë duke u radhitur ne vendin e 22-te.

Kurse, me votat e publikut i janë shtuar 59 sosh, duke arritur kështu në 76 pikë në total.

Përndryshe, Shqipëria ishte e para që u fut në finale. /nzoom/

Nga rubrika