Web Analytics

Tag: Mesimdhenesit

Jasharaj: Jemi kundër testimit me shkrim për mësimdhënësit

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Rrahman Jasharaj ka thënë se SBASHK-u ka kundërshtuar arsyeshëm,...