Web Analytics

Tag: Sellma

Më në fund Sellma flet vetë se sa kushton ta rregulloj një nuse

Sellma Kasumoviq, është grimerja më e dashur dhe më e kërkuar në Kosovë, Shqipëri e diasporë. Ajo së fundmi ka...