Web Analytics

Vesa bën të papriturën, nxjerr ‘zbuluar’ veten dhe Sarën! (Foto)

Botuar nga: InfoKosova

Brenda lojës së BBV, Vesa dhe Sara kanë pasur konflikte të vazhdueshme me njëra-tjetrën, sidomos ditët e fundit të qëndrimit të tyre në shtëpi.

Ndonëse u duk sikur vajzat nuk e pëlqenin aspak njëra-tjetrën, jashtë u bënë ‘motra’ (kjo pasi kur Vesa mësoi se Sara dhe Bardhi do të bëhen prindër, postoi videon ku shkruante se do të bëhej teze).

Sot, vet ish-banorja ka zbuluar se debatet me Sarën në shtëpi nuk ishin reale, por të planifikuara për banorët, me ‘plan-program’.

Shiko foton:

Të FUNDIT