Web Analytics

Vesa reagon ashpër kundër Gracianos

Botuar nga: InfoKosova

Në një rrethanë të papritur, Vesa, ish-banorja e Big Brother VIP, ka reaguar ashpër ndaj komenteve të fundit të Gracianos në një video në Instagram, ku ai dukej të diskutonte për lojën e saj brenda BBVA, megjithëse ajo kishte lënë emisionin për një kohë të gjatë.

E revoltuar nga kjo situatë, Vesa ka reaguar duke i hedhur fjalë të rënda Gracianos.

Në komentet e saj, ajo ia nxjerr të pathënat dhe duket se keqkuptimet midis tyre kanë vazhduar edhe pas largimit të Gracianos nga formati.

Përtej reagimit ashpër ndaj komenteve të Gracianos, Vesa gjithashtu ka përmendur problemet e tij në jetën private, të cilat kanë qenë objekt i spekulimeve në media për një kohë të gjatë.

Kjo reagim i papritur nga Vesa shkaktoi një valë reaksionesh në rrjetet sociale, duke sjellë në vëmendje marrëdhëniet e ndryshme dhe tensionet midis banorëve të mëparshëm të Big Brother VIP, edhe pas përfundimit të emisionit.

Shiko foton:

Të FUNDIT