Web Analytics

Zanfina Ismaili reagon ashpër: Kiameti s’është larg

Këngëtarja Zanfina Ismaili ka reaguar me një ton ashpër ndaj ngjarjeve të fundit në vendin tonë.

Duke shprehur shqetësimin e saj për rritjen e ngjarjeve të dhunshme si rrahjet, abuzimet, dhe vrasjet, ajo nuk ka hezituar të bëjë një krahasim të vështirë mes situatës në Kosovë dhe atyre në shtetet fqinje.

Në një deklaratë të shkurtër, Ismaili tha: “Kiameti s’është larg,” duke shfaqur frikën dhe shqetësimin e saj për gjendjen aktuale në vend.

Kjo reagim i hapur ka për qëllim të sensibilizojë opinionin publik dhe autoritetet për rëndësinë e zgjidhjes së çështjeve të sigurisë dhe stabilitetit në Kosovë.

Shiko foton:

Nga rubrika