Web Analytics

Bëhen bashkë Ilirjana, Vesa dhe Edona James, publikojnë videon më të bukur!

Edhe pse Big Brother ka muaj që ka mbaruar, ish banorët po mblidhen shpesh duke u bërë bashkë me njëri tjetrin.

Këtë herë ishte Vesa që u takua me Edona James dhe Ilirianen për drekë.

Sigurisht nuk kursyen edhe pamje se si shkoi takimi i tyre.

Ndërsa, publikuan edhe një video të ëmbël pas darkës./InfoKosova/

Shiko videon:

Nga rubrika