Web Analytics

Brenda pushimeve super luksoze të Leartës dhe Kushtrimit

Learta dhe Kushtrimi, së bashku me fëmijët dhe familjen e tyre, kanë nisur një aventurë të mrekullueshme pushimesh në Dubai.

Kjo destinacion ekzotik është bërë ambienti për disa momente të paharruara për ta dhe bashkëudhëtarët e tyre.

Në këto pushime, ata janë shoqëruar edhe nga vëllau i Leartës me familje, duke e bërë këtë përvojë të jetë edhe më tërheqëse dhe plot kujtime të bukura.

Pamjet e ndara në rrjete sociale zbulojnë një realitet të mahnitshëm, ku luks, aventurë dhe kënaqësi bashkohen për të krijuar një përvojë të pamohueshme.

Shiko fotot:

Nga rubrika