Web Analytics

“Çele guri gojën”, Kiara “kryqëzohet” sërish nga të gjithë, Luizi hesht

Botuar nga: InfoKosova

Mbreme eshte mbajtur  “Post BBVA”, me debate të shumta mes ish banoreve.

Kiara edhe njëherë u sulmua nga ish banorët e posaçërisht nga Zhaklina.

Ajo dhe Olta i thane Kiares se eshte oportuniste dhe e ka shfrytezuar Luizin per fame.

E çuditshme ishte heshtja e Luizit, ai e la vetëm në betejën e saj kundër të tjerëve.

Pse ndodhi kjo nuk dihet, por pas daljes nga “BBVA”, Luizi është më i heshtur dhe jo shumë i dhënë ndaj Kiarës.

Të FUNDIT