Web Analytics
E martë, 28 Maj, 2024
16.9 C
Pristina

Duket gjithmonë i qeshur, por Dionisi prek me fjalët për nënën e tij të ndjerë

Dionisi Biba është një prej konkurrentëve më të dashur të publikut në formatin “Ferma VIP”.

Në një moment të ndërlikuar të kësaj aventurë, Dijonisi ndau një rrëfim prekës të jetës, duke folur për humbjen e nënës së tij.

Dy vite më parë, Dijonisi përjetoi humbjen e nënës dhe sot ai vazhdon të shprehë ndjenjat për këtë humbje, duke ndarë disa fjalë me Rozana Radin në “Ferma VIP”.

Ai tregon se edhe pse ka kaluar kohë, ajo është ende në mendjen e tij në çdo moment. Dionisi rrëfen se për shkak të jetës së tij të kaluar jashtë Shqipërisë, ai ka qenë gjithmonë më pranë emocionalisht se fizikisht.

Të fundit