Web Analytics

Erjola xheloze ndaj Julit, habit me deklaratën

Botuar nga: InfoKosova

Po i afrohen fundit të ditëve dhe banorët sa vijnë e bëhen më skeptikë për njëri-tjetrin dhe për lojën e gjithsecilit brenda shtëpisë.

Brenda në kuzhinë teksa dhe konsumonin ushqime në një bisedë të bërë Erjola i drejtohet Julit duke i thënë se ai ka një marrëdhënie shumë specifike me Eglën .

Moderatorja e ka cilësuar edhe si një dashuri-urrejtje raportin e tyre.

Sipas saj ata mund të ndezin situata në të gjithë shtëpinë, t’i kundërvihen njëri-tjetrit dhe përsëri mes tyre gjithçka do të shkojë mirë.

Ndërsa Juli nuk i është kundërpërgjigjur fjalëve të Erjolës mbase duke i pohuar në heshtje.

Të FUNDIT