Web Analytics

Është martuar, por…! Ky detaj na tërhoqi vëmendjen tek Ardian Bujupi

Ardian Bujupi ndonëse vetë nuk e ka zbuluar për publikun, mësohet se është martuar në fshehtësi dhe AfterParty ka treguar më herët edhe detaje lidhur me romancën e tij.

Ajo që na tërhoqi vëmendje nga një foto e ndarë në inatastory.

Aty shihet se Ardiani nuk e mban unzën në gisht, ose të paktën nuk e ka vënë kurrë.

Mesa duket artisti do që ta mbajë sa më diskrete marrëdhënien e tij, duke mos dhënë asnjë indicie rreth hapave të rinj që ka marrë në jetën personale.

Shiko foton:

Nga rubrika