Web Analytics

Habit Luta për Mozzikun: Dhëndri të bëhet si fëmija i dytë

Lotina Haziri prezantuesja e njohur dhe reperi Mozzik kane deklaruar hapur lidhjen e tyre.

Perpos fansave lidhjen po e mbeshtesin edhe familjaret.

Se fundmi politikani i njohur, Lutfi Haziri, babi i Lotines ka folur per lidhjen e vajzes me reperin.

Ai ka dhënë pëlqim për lidhjen e vajzës së tij më reperin e njohur madje ai ka deklaruar se dhëndëri është si fëmijë për të

“Na ka hy një reper në familje, e kam taku e na ka gëzu. Dhëndëri bëhët si fëmijë i dytë”, ka thënë Lutfi Haziri.

Nga rubrika