Web Analytics

I nxori fotot me ish të fejuarën, Luizi i jep përgjigjen epike Meridianit

 

Meridian Ramçaj hodhi poshtë deklaratën e Luizit duke thënë se jo vetëm që njihen, por ata edhe kanë jetuar për pak ditën në Paris, me të fejuarat e tyre.

“Ai mbase e ka harruar që unë kam ruajtur fotot. Kam qenë 5 ditë te shtëpia e tij në Paris me të fejuarën time”, tha Meridiani.

Pas kësaj deklarate përgjigjja e Luizit ka qenë epike.

“Karrigia me tha qe njihemi prej kohesh, sepse kemi dhe foto bashke”.

Shiko foton:

Nga rubrika