Web Analytics

Ja cilës banore të BBVA i kërkoi falje mbrëmë Luizi

Gjatë spektaklit të mbremshem, tre finalistët Luiz, Dea, Efi kanë folur më shumë për faktin se si marrëdhënia e tyre ka ndryshuar nga nisja e këtij edicioni e deri në këtë finale.

Me anë të një klipi ata panë se si ngjarjet kanë rrjedhur gjatë këtyre 133 ditëve qëndrim së bashku.

Luizi, i pyetur nga moderatorja Arbana Osmani se kë do të zgjidhte mes Efit dhe Deas si fituese nëse do të ishte jashtë, tha se do të zgjidhte Efin.

Luiz: Efi ka dhënë shumë më shumë se kushdo tjetër, pavarësisht se ka pasur 50 ditë shkëputje. Unë do të zgjidhja Efin.

Unë pashë tipare të ngjashme me Efin dhe babin e saj, dua ti them Efit më fal dhe nënës së saj gjithashtu. Ishte fjalët e gabuara ato që i kam thënë Efit. Jam shumë i lumtur që ajo është në finale.

Nga rubrika