Web Analytics

Kaq shumë qenkan rritur djemtë e Miranda Hashanit

Këngëtarja Miranda Hashani është një nga emrat e njohur të muzikës zbavitëse dhe asaj popullore.

E dashur dhe e preferuar nga një publik i gjerë, Miranda Hashani prej vitesh sjell këngë të bukura për adhuruesit e saj.

Këngëtarja është nënë e lumtur e dy fëmijëve, të cilët rrallë i ekspozon në rrjete sociale.

Foto e fundit me djemtë, është nga plazhi, nga pushimet e kësaj vere./Kosovarja/

Shiko foton:

Nga rubrika