Web Analytics

Këngëtarja Fifi dikur punonte në këtë market

Është ndër këngëtaret më të njohura, por edhe më të hapura me publikun.

Fifi, që nga fillimi i karrieres së saj muzikore, ka vendosur të shfaqet e thjeshtë dhe pa komplekse, e ti thotë thuajse të gjitha.

Ajo, ka treguar se para se të bëhej Fifi që e njohim të gjithë si këngëtare hitesh, kishte punuar në një market në Ferizaj.

Fifi, sot është një nga këngëtaret më unike të skenës sonë, që vazhdon të rrijë me këmbë në tokë./Kosovarja/

Nga rubrika