Web Analytics

Kriset marrëdhënia pas daljes? Luiz Ejlli bën veprimin e papritur ndaj djalit të Tom Doshit

Pas daljes nga BBV dhe jehonës për më shumë se 4 muaj, duket se shumë gjëra kanë ndryshuar në jetën e Luiz Ejllit.

Duke nisur nga marrëdhëniet familjare e miqësore e deri të paraqitja e tij fizike.

Ajo çfarë vihet re është se pas daljes, Luizi nuk mban më as aksesorin që e shoqëroi për muaj me rradhë.

Varësen e dhuruar nga djali i Tom Doshit, për të cilën mori mjaft falenderime e përshëndetje.

Përshëndetjet për djalin e Tom Doshit nuk kanë munguar herë pas here nga ana e Luizit, i cili në këto raste ka folur drejtëpërdrejtë me kamerat për tu siguruar se mesazhi po shkon në destinacionin e duhur.

Nga rubrika