Web Analytics

“Mbase sot s’do isha fitues”/ Luizi tregon a e ndjente famen qe kishte edhe brenda shtepise

Në përballjen e parë në Post Big Brother Luizi ka treguar se ai e ndiente që diçka po ndodhte jashtë shtëpisë.

Ai u shpreh se nëse do ta dinte se po e donin aq shumë populli jashtë, atëherë mbase sot nuk do të ishte fitues.

Luizi: Impaktin e kam ndjerë tek banorët që hynin dhe afroheshin tek unë.

Unë mendoja se Bledi ka hy me bo telef.

Për protestën nuk e dija, dhe mirë që nuk e dija sepse mbase nëse do dija sot nuk do të isha fitues.

Olta: Unë e kisha kuptuar fenomenin Luiz, sepse e ndjeja që nga banorët që hynin në shtëpi dhe ishin të sharmuar nga ai.

Dhe mendoja që diçka po ndodhte jashtë.

Nga rubrika