Web Analytics
E martë, 28 Maj, 2024
16.9 C
Pristina

Mikja e ngushtë e Argjires zbulon a ka krijse në marrëdhënien e Gracianos me Argjiren?

Një moment i pazakontë u shfaq në spektaklin e fundit të “Cherry on Top” kur Bora Zemani u bë pyetje Einxhel Shkirës rreth marrëdhënies së Gracianos me Argjirën, duke u nisur nga deklaratat e tij të mëparshme në “BBV3” për një krisje në lidhjen e tyre.

Për t’u vënë në kontekst, Einxhel Shkira u bë pjesë e debatit kur u diskutua se pse Argjira shkonte shpesh në Prishtinë.

Bora e pyeti nëse ajo vinte për të takuar vetë Einxhelin.

Einxheli u përgjigj duke shpjeguar se ai ka një vit që jeton në Prishtinë dhe duke lënë të nënkuptohej se vizitat e Argjirës në Prishtinë nuk ishin për t’u takuar me të.

“Gjira ka 1 vit që vjen dhe sa herë ka ardhur, nuk ka ardhur vetëm”, deklaroi Einxhel, duke lënë të nënkuptuptohej se në dijeninë e saj si shoqe e ngushtë nuk ka një ndarje të çiftit.

Të fundit