Web Analytics

Pas intervistës, Afrona e bën një hap tjetër drejt Bleros?

Botuar nga: InfoKosova

Afrona dhe Blero janë rikthyer përsëri në vëmendjen e mediave pas një interviste të përbashkët në Zvicër.

Pas kësaj interviste, shihet se Afrona ndodhet në Prishtinë.

A mund të jetë ky një hap i Afronës drejt Bleros?

Ky pyetje ka sjellur shumë spekulime në opinionin publik.

Shiko foton:

Të FUNDIT