Web Analytics

Romeo dhe Juli i dërgojnë automatikisht këta katër banorë në nominim

Botuar nga: InfoKosova

Romeo u zgjodh lider i shtëpisë dhe bashkë me të edhe Juli duke qenë se uishin çift në lojën me përqafime.

Të dy ata do të zgjidhnin dy çifte të tjera për të shkuar në nominim.

Romeo zgjodhi Rozën dhe Françeskën, ndërsa Juli zgjodhi Sarën dhe Ilnisën.

Mbetet te shihet se cili prej tyre do te le shtepine te shtunen.

Të FUNDIT