Web Analytics

Vjollca Haxhiu shkëlqen e tëra në veshje firmato

Vjollca Haxhiu është këngëtarja e njohur e muzikës popullore.

Këngëtarja e cila ka shumë duete me më të mëdhenjtë e muzikës, është mjaftë e angazhuar.

Ndërkohë, Vjollces i bije të udhëtoj shpesh, kryesisht për koncerte, por edhe për qejf.

Në këtë foto nga Gjermania, Vjollca shihet e veshur me veshje firmato dhe duket më bukur se asnjëherë më parë./Kosovarja/

Nga rubrika