Web Analytics
E diel, 23 Qershor, 2024
23.7 C
Pristina

Zyra e BE-së me një sërë aktivitetesh për Ditën e Evropës

Zyra e Bashkimit Evropian do të mbajë një numër aktivitetesh sot për ta shënuar Ditën e Evropës e cila ishte të hënën.

Sot në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë si dhe në Mitrovicën veriore do të mbahet Panairi i Shkathtësive.

Më vonë gjatë ditës, kjo zyrë do të organizojë panel diskutimi me të rinjtë, me temën “Shkathtësitë për të ardhmen”.

Nga rubrika