Web Analytics

Çfarë i ndodhi Eglës? Banorja ulëret e tmerruar, ja si reagojnë banorët tjerë

Kur finalja e madhe afrohet me hapa të sigurt, tensioni dhe emocionet në BBVA janë në pikën më të lartë.

Megjithëse për 5 finalistët koha po shkon, një ngjarje e papritur ka ndodhur në shtepine e tyre që ka lënë të gjithë në habi.

Sot, gjatë një momenti të zakonshëm në lavanderinë e shtëpisë, Juli dhe Heidi kanë bërë një përpjekje për të frikësuar Eglën, duke shkaktuar një reagim të papritur.

Incidenti ka filluar kur Juli dhe Heidi kanë vendosur të trembin Eglën, e cila ka qëndruar në lavanderi.

Por gjërat kanë dalë jashtë kontrollit, dhe Eglës i ka dalë të ulëritet me të madhe, duke i shkaktuar një reagim të papritur të të gjithë banorëve të tjerë.

Pavarësisht që kjo ngjarje mund të jetë përballur me qeshje nga disa, reagimi i tjerëve është shprehur në mënyra të ndryshme, duke treguar se kjo situatë ka lënë një ndikim të thellë në dinamikën e grupit.

Pas kësaj ngjarjeje, mbetet për t’u parë se si do të vazhdojnë ndodhitë në shtepine e BBVA dhe si do të ndikojnë në marrëdhëniet mes banorëve përpara finaleve të mëdha.

Shiko videon:

Nga rubrika