Web Analytics

Diҫka mjaft e dyshimtë po ndodh në martesën e Andrrës dhe Sinanit

Bukuroshja shqiptare nga Maqedonia e Veriut, që u bë gruaja e këngëtarit Sinan Hoxha, ka një faqe me mjaftë ndjekës në Instagram.

E njohur prej vitesh për publikun, Andrra Destani përbën një nga emrat e njohur të medias rozë në vend.

Andrra, ka vendosur që të qëndroj larg vëmendjes së publikut dhe të mos japë material.

Madje, ajo rrallë shihet edhe pranë bashkëshortit të saj.

Nga rubrika