Web Analytics

Edona James dhe Blero tregojnë gjënë më ta pazakontë që keni dëgjuar (Video)

Edona dhe Blero duket se deri tani po shkojne mire me njeri tjetrin, derisa edhe dje kur Blero qajti ishte Edona qe e ngushelloi.

Edona dhe Blero derisa po hanin bukë, kanë treguar se në Gjermani në rast se konsumon hudhër, nuk lejohet të dalësh jashtë shtëpisë.

“Është ofendim”, ka thënë Blero.

Ndërkohë, Adri më pas tha se as në Xhami nuk lejohet të shkosh nëse ke konsumuar hudhër ose qepë./Klankosova/

Shiko videon:

Nga rubrika