Web Analytics

Kanë shumë vite diferencë në moshë, Vera bën postimin e papritur për Sunaj Saraçin

Botuar nga: InfoKosova

Vera Oruçaj, një nga këngëtaret më të njohura në Kosovë, ka shkëlqyer sërish në vëmendjen publike, por këtë herë për një shkak jo të zakonshëm.

E martuar me Sunaj Saraçin, një personalitet i njohur në botën e biznesit dhe muzikës, Vera ka bërë një postim të ndjeshëm në rrjetet sociale për ditëlindjen e bashkëshortit të saj, edhe pse ata kanë një diferencë të madhe në moshë.

Edhe pse kanë kaluar vite të tjera, historia dashurie mes Verës dhe Sunajit ka mbetur gjithmonë në fokus të mediave. Vera është një figurë e dashur në kulturën pop, ndërsa Sunaji ka një prezencë të fortë në botën e biznesit dhe muzikës.

Ditëlindja e Sunajit është festuar me gëzim dhe emocion nga familja dhe miqtë, dhe Vera nuk mund të mos shprehej në mënyrë të veçantë.

Postimi i saj i ndjeshëm në rrjetet sociale përshëndet festën dhe dashurinë për bashkëshortin e saj, duke bërë që të gjithë të ndihen të prekur nga kjo shenjë e dashurisë dhe respektit mes tyre.

Shiko foton:

Të FUNDIT