Web Analytics

A flasin Gresa dhe Stresi pas përfundimit të “BBVK”?

Dyshja e njohur e shtëpisë së famshme siç duket kanë një raport shumë të mirë së bashku.

Kjo për faktin se, ata po shkëmbejnë fjalë dashurie me njëri-tjetrin me komente në Instagram.

Së fundi, Stresi ka qenë ai i cili i ka shkruar një koment Gresës në foto, me ç’rast edhe ajo ia ka kthyer.

Modelja dhe reperi me siguri se janë miq shumë të mirë.

Pajtoheni?/Kosovarja/

Nga rubrika