Web Analytics

Alban Skenderaj i mrekullueshëm edhe si baba, shikoni si i mëson fëmijët e tij

Në skenën e muzikës dhe artit, Alban Skenderaj njihet si një artist i shquar dhe i dashur nga publiku për talentin dhe kontributin e tij në kulturën muzikore.

Megjithatë, përtej dritave të skenës, ai është gjithashtu një baba i përkushtuar dhe një mentor i përfaqësues i rëndësishëm për fëmijët e tij.

Për të ndarë këtë pamje me fansat e tij, Alban ka publikuar një video në rrjetet sociale, ku shfaqet duke ushtruar fëmijët e tij për detyrat e shkollës.

Kjo sjellje e tij dëshmon përkushtimin e tij ndaj arsimit dhe edukimit të fëmijëve të tij, duke e bërë të qartë se përveç karrierës së tij artistike, roli i tij si baba është një prioritet i rëndësishëm.

Shiko videon:

Nga rubrika