Web Analytics

Malsorja e TikTok-ut, banore e “Big Brother Vip Kosova”!?

Pas Veses, Azemit dhe Blerandoës, të cilët hyn dhe u prezantuan brenda shtëpis si TikTokera, si duket radhën e ka Malsorja.

Malsorja është fenomen i rrjeteve sociale, dhe padyshim ka një audiencë të gjerë pas vetes.

Ndjekësit e saj kanë aluduar dhe kanë shprehur dëshirën që edhe ajo ti bashkohet këtij formati.

Si mendoni a do jetë Malsorja banore e “Big Brother Vip Kosova”, dhe a do pritej njësoj nga publiku si në TikTok?/Kosovarja/

Nga rubrika